Holbæk Østre Inner Wheel klub

Skip Navigation Links
 

Næste klubmøde
I ønskes alle en dejlig sommer

-------------------------------------

Næste gang vi mødes er det:

10. august kl 18:00 - Tuse Næs Kunsthåndværk

Sommermøde samt optagelse af Jette Hansen

Framelding inden 1. august kl. 12.00

Aarsprogram
Årsprogrammet for 2022-2023 kan ses her

Innerwheel støtter...
.Ladywalk
Klubberne i Inner Wheel Danmark deltager hvert år i Ladywalk rundt om i landet.

I år deltog Holbæk Østre den 31. maj i Skælskør

Vandreklub
Vandreklubben går uanset vejr og vind ud hver onsdag på 7-9 km vandretur i Holbæk og omegn - kendte områder såvel som for de fleste ukendte områder men skønne naturperler, som bliver udforsket. Altid en spændende, lærerig og ikke mindst sjov oplevelse, hvor der grines meget.

  Nyheder
21.06.2022
Hjemmesiden ophører
Hjemmesiden ophører indenfor en overskuelig fremtid, hvorfor den ikke længere vil blive opdateret. For information om Inner Wheel henvises til Inner Wheel Danmarks hjemmeside

15.06.2022
Sandflugts plantagen i Nykøbing/Rørvig
Så blev det til sæsonens sidste vandretur. Den blev fejret med 8 km i Sandflugts plantagen i Nykøbing/Rørvig. Turen blev afsluttet I Tinnes sommerhus, hvor vi fik kaffe og kage til vores medbragte frokost. Derudover Havde Anne-Kirsten medbragt en sjov sang om livet set fra Vejrhøj. Pia startede en ny tradition - årets vandrepokal, til den der extra kreativt har vist, hvad vandreturene også kan bruges til. Den vandt Susanne helt klart efter hun fandt en neskudt and og bragte den med hjem!

      


08.06.2022
Generalforsamling med kædeoverrækkelse
Så havde vi vores årlige generalforsamling med overrækkelse af kæde til præsident og nål til pastpræsident. Aftenen blev holdt i skønne rammer i Andelslandsbyen Nyvang, hvor vi fik en meget interessant gennemgang af apoteket og apoterkverdenen igennem de sidste 500 år.
Derefter fik vi 'mormor-mad' som i tarteletter og citron fromage hos Madam Blå, hvor vi også resumerede op, hvilke bøger litteraturklubberne havde læst, hvor mange ture og kilometer vandregruppen havde tilbagelagt, og alle de mange skønne aktiviteter, klubben har oplevet i årets løb.

       


30.05.2022
Ladywalk i Skælskør
På trods af en regnfuld vejrudsigt med risiko for skybrud begav 10 friske kvinder sig afsted til Skælskør for at gå 7 km på den årlige Ladywalk. Efter ankomst til Skælskør startede turen med en kop kaffe og Ellens lækre kager - vi skulle jo nødig gå sukkerkolde under turen! Derefter havde Ladywalk arrangeret en energisk opvamning - den var næsten hårdere end gåturen!

    

Undervejs var der en masse underholdning - f.eks sang vægterne for os og Kaptajn Jespersen gav gymnastikundervisning. Derudover var der en del levende musik og gymnastik/dans opvisning. Vi sluttede turen med en medbragt mad og et enkelt glas vin på græsset inden vi tog tilbage til Holbæk. Det var en hyggelig tur, hvor vi var heldige at vejret holdte tørt på trods af de våde forudsigelser

 Nyhedsarkiv
 

  Om Holbæk Østre Inner Wheel Klub
Vi er 28 engagerede medlemmer, som mødes hver måned. Vores møder er som oftest en bred vifte af kulturel karakter. Vi kan holde møder eventuelt med en foredrags holder, vi kan være på intercitymøde (flere klubber holder møde sammen), der kan være planlagt virksomhedsbesøg, eller vi drager afsted på udflugt - måske en udstilling eller et teaterbesøg, alt efter hvilket program, vi har lagt.

Vi har fast månedlig mødedag 2. onsdag i måneden, kl. 18.30. 

Charterdag: 26. april 1969

Hvis du har lyst til at vide mere om Inner Wheel både lokalt og globalt, er du velkommen til at kigge ind på Inner Wheel Danmarks hjemmeside, hvor du i højre kolonne kan finde et link til at downloade en folder om os.

I Danmark er vi klub nr. 80. Vores charterdag (tilblivelsesdag) er 26. april 1969

Inner Wheels formål er:

at fremme sandt venskab
at fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
at fremme international forståelse
 
  

  
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 10.02.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS